VAN / İPEKYOLU - Şehit Koray Akoğuz Ortaokulu

Mustafa ÇIKMAZ - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz 1972 Van Merkez doğumlu olup 1990-1993 yılları arasında Rize´nin İkizdere İlçesinde sınıf öğretmeni olarak öğretmenliğe adım atmış ve 1990-1998 yıllarında Van Merkez´in birçok yerinde müdür yetkili öğretmen olarak görevini sürdürmüştür.

2009 yılında Van´ın Edremit İlçesinde Sarmansuyu İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı, 2011 yılında Van Merkez Süphan İlköğretim Okulundu Müdür Başyardımcılığı, 2013-2022 yılları arasında Türk Eczacılar Birliği İlkokul ve Ortaokulu´nda Okul Müdürlüğü yapmıştır. Sınıf öğretmenliği, Felsefe bölümü, Sosyal bilgiler ve tarih bölümlerini bitirdi. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yapmıştır. Türk Tarihi ve Eğitim alanında çalışmaları devam etmektedir.

2022 yılında ise okulumuza Müdür olarak atanmıştır.